Menu Menu

Contactez-nous

Vous êtes pharmacien et vous souhaitez plus d’informations sur la gamme
Febelcare ?

Vous êtes un patient et vous souhaitez en savoir plus sur les produits Febelcare ? N’hésitez pas à rendre visite à votre pharmacien de confiance, il se fera un plaisir de vous conseiller !

hand-shake-angle-1

Implication

flex

Agilité

shield

Intégrité

map

Proximité

« * » indique les champs nécessaires

En cliquant sur «Envoyer», je confirme avoir lu et accepté la politique de confidentialité.
Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.
hand-shake-angle-1

Betrokkenheid

De relatie met onze klanten ligt ons na aan het hart. Van hun standpunt uitgaan. Samen met hen praktische en gemakkelijk te realiseren oplossingen uitwerken. Onze klanten van dienst zijn maakt ons trots op ons werk.

flex

Flexibiliteit

In een snel veranderende omgeving moet men anders durven denken en handelen. Proactief zijn. Innoverende oplossingen voorstellen op basis van kwaliteitsvolle producten en diensten.

shield

Integriteit

Transparantie, eerlijkheid, loyaliteit: een woord is een woord. Een open en eerlijke samenwerking uitbouwen. Beloven wat mogelijk is en afspraken met collega’s en klanten altijd nakomen.

map

Nabijheid

Kwaliteitsvolle producten en materiaal op de markt brengen, die zoveel mogelijk in Europa zijn vervaardigd. Een constructieve dialoog bevorderen. Advies geven en dienstverlening bieden die zo dicht mogelijk bij de verwachtingen ligt.