Menu Menu

Wie zijn wij?

Febelcare® zag het licht in 2014 en is het eigen merk van de Belgische firma Axone Pharma dat deel uitmaakt van de Febelco Group.

Febelcare omvat verschillende kwalitatieve productlijnen, binnen categorieën zoals: wondzorg, zelfdiagnostiek, hoest en verkoudheid, anti-muggenproducten, oogverzorging, …

MISSIE

We hebben als missie om bij te dragen tot het toegankelijk houden van de zorg door kwaliteitsvolle oplossingen en producten aan te bieden, exclusief voor het apothekerskanaal en op deze manier het kostbare advies van de apotheker te ondersteunen.

Waarden

hand-shake-angle-1

Betrokkenheid

De relatie met onze klanten ligt ons na aan het hart. Van hun standpunt uitgaan. Samen met hen praktische en gemakkelijk te realiseren oplossingen uitwerken. Onze klanten van dienst zijn maakt ons trots op ons werk.

flex

Flexibiliteit

In een snel veranderende omgeving moet men anders durven denken en handelen. Proactief zijn. Innoverende oplossingen voorstellen op basis van kwaliteitsvolle producten en diensten.

shield

Integriteit

Transparantie, eerlijkheid, loyaliteit: een woord is een woord. Een open en eerlijke samenwerking uitbouwen. Beloven wat mogelijk is en afspraken met collega’s en klanten altijd nakomen.

map

Nabijheid

Kwaliteitsvolle producten en materiaal op de markt brengen, die zoveel mogelijk in Europa zijn vervaardigd. Een constructieve dialoog bevorderen. Advies geven en dienstverlening bieden die zo dicht mogelijk bij de verwachtingen ligt.